Testiranje s hitrimi antigenskimi testi (HAGT)

Zobozdravstvena ordinacija Biozobozdravstvo d.o.o. je bila s strani Ministrstva za zdravje RS imenovane za uradnega izvajalca testiranj s Hitrimi antigenskimi testi na okužbo s SARS COV-2 virusom.

Hitri test opravimo s preprostim, minimalno invazivnim, brisom nosne sluznice, brez neprijetnega občutka, ki bi izzval refleks kašlja ali bruhanja. Testi, ki jih uporabljamo so priznani s strani strokovne skupine MZZ in veljavni v EU. Testiranje opravlja ustrezno usposobljeno medicinsko osebje.

Individualna testiranje izvajamo v naši ordinacij samo po predhodnem naročilu! Na testiranje se lahko naročite preko telefonske št.: 04 575 40 32. Skupinsko testiranje po predhodnem dogovoru lahko z našo mobilno ekipo izvedemo tudi na vaši lokaciji.

 

Brezplačni hitri antigenski testi (HAGT)
– Testiranje je brezplačno, krije ga ZZZS ob predložitvi zdravstvene kartice in osebnega dokumenta.

 

Hitri antigenski testi (HAGT)
– Cena HAG testa je za fizične osebe 12,00 €.

 

Hitri antigenski testi (HAGT) za tuje državljane
– Cena HAG testa je za tuje državljane 15,00 €.

Rezultate testa vam pošljemo preko sms-a; tiskano potrdilo posredujemo na vaš elektronski naslov (doplačilo 1,50 €); natisnemo tiskano potrdilo (doplačilo 3,00 €).

 

Navodila za testiranje

  • V kolikor imate kakršnekoli simptome morebitne okužbe s SARS COV-2 virusom se obrnite na vašega osebnega zdravnika in ne prihajajte na HAG testiranje;
  • osnovni pogoj za udeležbo na testiranju je, da ste zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal in prebavil;
  • s seboj prinesite osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja;
  • pri čakanju na odvzem brisa ves čas vzdržujte medosebno razdaljo vsaj 2 metrov in nosite masko;
  • če bo vaš hitri antigenski test pozitiven, boste napoteni na PCR testiranje;
  • v primeru pozitivnega testa, nemudoma pojdite domov, se izolirajte ter kontaktirajte vašega osebnega zdravnika;
  • v primeru negativnega rezultata testa si ne vzbujajte občutka lažne varnosti ter še naprej upoštevajte vsa priporočila v zvezi s preprečevanjem in širjenjem virusa SARS COV-2.

.

.

Oznake:
#Testiranje za Covid Bled, Lesce, Radovljica, Bohinj; #Brezplačno testiranje za COVID Bled; #Covid testiranje Bled, Lesce, Radovljica, Bohinj; #Brezplačni test Covid; Covid Testiranje Bled, Lesce, Radovljica, Bohinj; #Navodila za testiranje Covid, #Brezplačni hitri antigenski testi (HAGT)